De ce am deschis Lombardi’s?

Bucataria italieneasca are o simplitate seducatoare, cu preparate savuroase dar deloc complicate, de multe ori cu ingredientele la vedere . Atunci cum se face ca e atat de greu sa gasesti in orasul tau o pizza care sa te faca sa spui “wow”?

O calatorie in Italia iti schimba pentru totdeauna felul cum privesti o pizza sau o farfurie de spaghete. Meniul unui restaurant italian nu are nimic spectaculos la prima vedere. Ca roman, numele preparatelor iti sunt destul de cunoscute, ingredientele sunt si ele familiare, totul pare asemanator cu ce stii din Romania.

Apoi vine comanda si abia atunci esti impresionat. Totul e savuros, maslinele sunt mai aromate, rosiile au gust de rosii, parca si cascavalul din pizza se intinde mai usor! De fapt, toate aceste amanunte inseamna un singur lucru: CALITATE.

Asadar, de ce am deschis Lombardi’s? Pentru ca am ajuns sa stim cateva lucruri. Stim ca Prosciutto Funghi e mai mult decat un blat incalzit peste care arunci cateva felii de sunca de calitate indoielnica, razi o bucata de cascaval oarecare si apoi stropesti totul cu un ketchup . Stim ca Penne Carbonara inseamna mai mult decat paste fainoase date-n clocot. Stim ca salata Caesar e mai mult decat un amestec de legume tocate cum-necum. Stim toate astea.

Si mai stim ca pentru a gati e nevoie de gust. E nevoie de echilibru. E nevoie de pasiune pentru bucatarie si de respect pentru cel ce consuma. Pentru ca mancarea buna e o experienta pe care o tii minte si vrei sa o repeti ori de cate ori ai ocazia.

Atunci cand vine voba despre pizza, fiecare are un top personal al celor mai bune pizze pe care le-a mancat. Lombardi’s vrea sa fie in topul preferintelor constantenilor, asa ca orice comparatie o luam ca pe o provocare. Noi gatim acea mancare pe care o tii minte, pe care o recomanzi prietenilor si de care ti se face pofta destul de des.

Foamea te poate duce oriunde, dar pofta te aduce la Lombardi’s!