Pizza
Paste
Meniuri
Orez
Salate
Desert
Bauturi

PIZZA

Margherita – 17 ron

Pe un blat bine copt se odihnește lenesa mozzarella, retrasa domol la umbra de oregano si scaldata intr-un reconfortant sos de rosii.

(blat, sos de rosii, mozzarella, oregano)

Prosciutto Funghi – 20 ron

Ciupercile domina blatul, dar de jur imprejur e revolutie de ingrediente: sunca si mozzarella au fost provocate de oregano si au varsat mult sos de rosii.

(blat, sos rosii, mozzarella, sunca, ciuperci, oregano)

Diavola – 22 ron

Demonul iutelii a pus stapanire pe blat! Mozzarella, sos de rosii si oregano, toate au cedat ispitei s-au lasat atrase intr-o aventura cu feliile de salam picant.

(blat, sos rosii, mozzarella, salam picant, oregano)

Quattro Stagioni – 24 ron

Au aparut neintelegeri si blatul s-a divizat. Sunca s-a despartit de restul blatului, salamul e intr-o parte, maslinele intr-alta, ciupercile la fel. Doar mozzarella mai e in relatii bune cu lumea, ea si sosul de rosii, dar toate se mananca cu oregano.

(blat, sos rosii, mozzarella, sunca, salam, ciuperci, masline, oregano)

Al Tonno – 24 ron

Mozzarella si ceapa discuta pe un ton prietenos, absorbite de sos de rosii. Se pare ca maslinele s-au amestecat cu oregano, iar asta e un adevarat deliciu.

(blat, sos rosii, mozzarella, ton, ceapa, masline, oregano)

Carbonara – 25 ron

Pe blatul cu sos alb si bacon s-au impotmolit ceapa si maslinele, incurcate in ou si-n parmezan. E si mozzarella, fireste, dar n-a scapat nici ea de sos.

(blat, sos alb, mozzarella, bacon, ceapa, ou, parmezan)

Vegetariana – 22 ron

Intre ciuperci si mozzarella e concurenta care sa se aseze langa masline si care langa ceapa. Porumbul si spanacul sunt vedete, deci stau unde vor ele. Totul e cum tai felia.

(blat, sos rosii, mozzarella, ciuperci, masline, spanac, ceapa, porumb)

Spinaci – 22 ron

In familia asta de ingrediente, spanacul e cel puternic iar usturoiul e cel inteligent. Dar niciunul n-ar face nimic fara branza feta, sos alb, rosii cherry si oregano, ca doar impreuna sunt pizza.

(blat, spanac, sos alb, rosii cherry, usturoi, branza feta, mozzarella)

Parma – 25 ron

Cu prosciutto crudo si sos rosu blatul pare usor excentric, dar mozzarella si oregano fac totul mai rezonabil, mai gustos, mai feliabil.

(blat, sos rosu, mozzarella, prosciutto crudo, oregano)

Quattro Formaggi – 27 ron

Sortimentele de branza raman diferite, chiar daca stau in acelasi sos alb. Mozzarella , gorgonzola, brie si parmezan, cu oregano deasupra si blat dedesubt.

(blat, sos alb, mozzarella, gorgonzola, brie, parmezan)

Pollo – 25 ron

Carnea de pui in sos alb imparte blatul cu mozzarella si parmezanul, ca sa pastreze nuanta alba. Apoi totul este pigmentat cu oregano, pentru ca gustul de pizza e mai important decat culoarea alba.

(blat, sos alb, mozzarella, piept de pui, parmezan, oregano)

Calzone – 22 ron

Pizza impaturita ascunde vederii sunca si bacon in sos de rosii, mozzarella si ciuperci presarate cu oregano. Gustul de pizza insa nu se poate ascunde si iese la iveala imediat.

(blat, sos rosii, mozzarella, sunca, bacon, ciuperci, oregano)

Lombardi’s – 28 ron

O pizza prietenoasa din fire, primeste pe blatul ei si mozarella, si gorgonzola si prosciuto crudo. Si le mai pune si rucola, parmezan si rosii cherry. Totul intr-un elegant sos alb, ca sa nu ramana spatii libere.

(blat, sos alb, mozzarella, gorgonzola, prosciutto crudo, rucola, parmezan, rosii cherry)

Paste

Penne Quattro Formaggi – 22 ron

O mica armata de paste identic taiate isi disputa sosul alb cu un echipaj de branzeturi, format din gorgonzolla, mozzarella, parmezan si brie.

(sos alb, gorgonzola, mozzarella, parmezan, brie)

Penne Pollo e Funghi al forno – 23 ron

Pastele penne adapostesc bucati de pui rumenit, prins la mijloc intre mozzarella cu sos alb si ciupercile cu sos rosu.

(piept de pui, sos rosu, ciuperci, sos alb, mozzarella)

Penne Caprese – 18 ron

Intr-un sos de rosii proaspete, pastele traiesc clipe de vraja cu mozzarella, care se vede clar ca e topita, chiar si pe sub frunzele de busuioc.

(sos rosii, mozzarella, busuioc)

Penne al Salmone – 24 ron

Printre pastele ascutite la ambele capete, somonul roz intalneste ingeniosul sos alb, in care se disting robustetea cepei, prospetimea patrunjelului si capriciile unui piper rosu.

(sos alb, somon fume, ceapa, piper rosu, patrunjel)

Spaghete Carbonara – 23 ron

Spaghetele le-am uns cu sos alb pe toata lungimea lor, iar la imbinari si intersectii am pus bucati de bacon si de ou. Apoi le-am dat un strat de parmezan, pentru a spori misterul.

(sos alb, bacon, ou, parmezan)

Spaghete Aglio Olio Peperoncino – 18 ron

Sunt spaghete greu de neglijat, pentru ca le punem ulei de masline autentic, ardei cinstit, usturoi plin de personalitate si un patrunjel atat de proaspat ca inca mai face fotosinteza.

(ardei, ulei masline, usturoi, patrunjel)

Spaghete al Tonno – 19 ron

In spaghete punem tonul cu gustul sau generos, apoi inveselim farfuria cu sos rosu, adaugam ceapa si masline pentru o savoare cum numai Mediterana iti ofera.

(ton, sos rosu, ceapa, masline)

Salate

Cu somon – 25 ron

Somonul rosiatic este scufundat in salata iceberg si pus sa inoate intr-un amestec de ciuperci, rosii, parmezan si crutoane. Nu inoata, dar face salata gustoasa.

(salata iceberg, somon,ciuperci, rosii cherry, parmezan,crutoane)

Lombardi’s – 24 ron

E pe baza de iceberg, dar cu morcov si carne de vita. Mai are ceva ardei obez, sos de soia, niste crutoane patratoase, susan si ceapa verde, din gradina. Dar nu din gradina noastra, din alta gradina. In gradina noastra am construit o pizzerie.

(salata iceberg, muschi de vita, telina, morcov, ardei gras, sos soia, crutoane, ceapa verde, susan)

Caesar – 23 ron

Salata cu nume de lider roman contine delicatele rosii cherry, crutoane si salata iceberg. Si, desigur, branza de Parma, adica parmezan.sos rosii, mozzarella, busuioc

(salata iceberg, piept pui, rosii cherry, crutoane, parmezan, dressing)

Meniu

Philly Cheesesteak de vita – 18 ron

In meniu gasiti o bagheta pe post de paine, ciuperci din belsug si carne de vita peste tot. Mai are ceapa, ardei si mozzarella, ca te si miri unde incap atatea.

(bagheta, muschi de vita, ceapa, ardei, ciuperci, mozzarella)

Philly Cheesesteak de pui – 15 ron

Meniul Philly Cheesestake de pui s-a nascut in Philadelphia, intr-o familie de meniuri bogate in proteine. El contine bagheta, carne de pui, ardei, ciuperci, ceapa si mozzarella.

(bagheta, piept de pui, ardei, ciuperci, ceapa, mozzarella)

Sweetchilli Chicken – 15 ron

Este un meniu mai greu de pronuntat, dar foarte usor de mancat, datorita continutului bogat in carne de pui, telina, morcov, bagheta magica si sos sweetchili.

(bagheta, piept de pui, telina, morcov, sos sweetchilli)

Aripioare de pui picante – 18 ron

Aripioarele sunt prajite gospodareste, cu simtul raspunderii. Sunt gatite cu zahar dar si cu sos picant, astfel ca nici nu-ti dai seama ce-ti place mai mult la ele.

(aripioare de pui, zahar, sos picant)

Orez asiatic

Cu vita – 24 ron

Carnea de vita e nobila si capricioasa, asa ca o tratam cu ghimbir, telina si ulei de susan, pentru rasfat. Mai punem morcov si ardei gras, sa nu lipseasca nimic de langa orez.

(telina, morcov, ghimbir, sos soia, ulei susan, ardei gras, muschi de vita)

Cu pui – 22 ron

Puiul este un campion inascut, dar tot nu l-am lasat singur pe farfurie sa infrunte orezul. I-am pus alaturi morcov, telina si ardei gras, ca sa stii de unde sa-l apuci. Apoi i-am dat ghimbir si ulei de susan, ca nu-l mai recunosti decat dupa gust.

(telina, morcov, ghimbir, sos soia, ulei susan, ardei gras, piept de pui)

Cu legume – 20 ron

Fiecare leguma are vitaminele ei, dar noi le punem laolalta ca sa stim ca le avem pe toate. Amestecam telina si morcov din belsug, adaugam ghimbir si ardei gras si apoi le coloram pe toate cu ulei de susan.

(telina, morcov, ghimbir, sos soia, ulei susan, ardei gras)

Focaccia

Focaccia cu usturoi – 6 ron

Pregatita cu ulei de masline, usturoi si oregano, este gata pentru orice combinatii alimentare vrei sa faci la masa.

(blat, ulei masline, usturoi, oregano)

Focaccia cu parmezan – 10 ron

E un preparat in sine, are parmezan cat tine, plus ulei fin de masline, pentru poetul din tine.

(blat, ulei masline, parmezan)

Supe

Crema de legume – 9 ron

(morcov, ciuperci, ceapa, dovlecei, ardei gras, telina)

Garnituri

Cartofi wedges – 5 ron

Legume sote – 5 ron

Desert

Pizza Nutella – 13 ron

(blat, nutella, zahar vanilat)

Bauturi

Bere Ciuc – 5 RON (0.33 l)
Bere Heineken – 6 RON (0.33 l)
Cidru Strongbow (Gold Apple, Raspberry) – 6 RON (0,33 l)
Nestea (Piersici, Lamaie) – 5 RON (0.5 l)
Coca Cola, Fanta, Sprite – 5 RON (0.5 l)
Apa plata/minerala DORNA – 3 RON (0.5 l)
Energizant Burn – 5 RON (0.25 l)

Nu se fac rezervari

Nu vrem sa ne dam mari dar sunt doar 40 de locuri in pizzeria noastra si nu ne putem gandi la un sistem mai bun decat primul venit, primul servit.